23 Ekim 2009 Cuma

İki Alyans izleyicilerinin de bildiği gibi Samanyolundaki (STV) iki alyans programı Cumartesi günleri saat 19.40 da ekranlarda seyirciye sunulmaktadır..
Bugün iki alyansta neler olacak?
Bugünkü iki alyans'ın hikayesi ne ?
"Talesemi(Akdeniz Anemisi) hastalığı olan iki gencimiz, Ferhat ve İklim bi kaç yıl önce başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmak istiyorlar.. Fakat iki gencin ailesi de bu evliliğe müsade etmiyorlar. Lakin iki genç de çocukluklarından bu yana hastanelerde muyenelere devam ediyorlar ve kanları değişiyor, sağlıklı bebekler olması için de sağlıklı eşler ile evlenmeleri gerekmekte. Ama tabi gönül ferman dinlemiyo, Ferhat ve İklim ailelerini bu evliliğe ikna etmek için büyük mücadele veriyorlar."

İki Alyans programı ekibi bu gençlerin bu mücadelesinde yardım edebilecek mi?

Dipnot:Talasemi kalıtsal geçiş gösteren, önlenebilir bir kan hastalığıdır.
ferhat iklim talesemi, stv iki alyans ferhat iklim, ferhat iklim evlendi mi, talesemi hastaları evlenirmi, talesemiler evlenir mi, talesemi çiftleri evliliği, iki alyansta 24 ekimdeki hikaye iki talesemi hastası olan bu gençlerin ailelerinde talesemi hastalığı olduğu için çocuklarının talesemi hastalığı biriyle evlilik yapmasını istemiyorlar


Anlayışınız için teşekkür ederim Serhan bey.Haklısınız bugün ben biraz baktım ben bu bölümüne sonra kapattım ben de çok kızdım gerçekten abarttılar...
Samanyolu gibi bi kanala hiç yakışmıyor.İki Alyans hakkında yazıları başka bir arkadaşım yazıyordu bugün ben yazdım iki alyans.a bakıp.Ama dediğiniz gibi yani abartılı sundular bizlere...Umarım bu yazımı ve sizin yorumunuzu Samanyolu iki alyans programı yetkilileri görür..

Yani bizlere bu talasemiyi abartarak anlattılar demek istedim.Bir arkadaşım var talasemi hastası ben de o yüzden anladım abartılı anlattıklarını.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

arkadaşım serhan ben kusura bakma ya ben bi an kanalın sitesi sandım sizlik birşey degil kusura bakmayın isterseniz yayınlıya bilirsiniz.ben sadece programa çok üzüldüm çok yanlış ve çok acındırmışlar bizler hastalar olarak kendimizi böyle görmek istemimiyoruz çok sayıda telefon aldım dernek üyelerimden neden böyle yorumluyorlar kanaldan diye tekrar kusura bakma site halkından ve senden özür diliyorum umarım beni anlamışındır ben kanalın sitesi sandım zaten yapılan programda benim hikayem anlatılmış gibi biraz haberlerden takip edersen anlarsın senin kişisel siten sanırım bilmiyorudum tekrar özür ttalasemi hakkında sana yardımcı olcagımız konu olursa araya bilirsin .serhan toptepe izmir talasemi dernegi as başkanı

Unknown dedi ki...

sendemi talasemilisin öyle bi kelime kullanmışın gibi çok yanlış sundular bizleri demişin.

uzayliderwish dedi ki...

bugun samanyolunda iki alyans programına bi baktım, internet evliliği hakkında, yanii bu kadar uydurma olur yaa, bari blindik oyuncular koysalardı, yada daha düzgün replikler falan koysalardı, sahne ve öğretilenler resmen çok kötü. bu kadar da insanların beni ile uğraşmayın yaa.

uzayliderwish dedi ki...

sayın blog sahibi, lütfen inceleyip yayınlayın, argo veya küfür kullanmıyorum, saygılarımla.

y0nca dedi ki...

kusura bakmayın derwish bey, blogumuza giremiyorduk şuanda yorumunuzu gördüm ve hemen yayınladım tabii ki eleştirilere de açığız.
Saygılarımızlar..
İki Alyans Blog

Adsız dedi ki...

bukadar saçma bir program daha YOK YUH ARTIK

uzayliderwish dedi ki...

ok jabbs10 teşekkürler. iyi çalışmalar

Adsız dedi ki...

stv de yayınlanan iki alyans vb programlarda doğaçlama yapabilecek arkadaşlar info@iscajans.com a cv atabilirler..

bu bana gelen bir mesaj gerisini siz dusunun artik isteyenler inansin bu programlara.. inanmayan varsa atsin cvsini denesin